Teh-Plast Group

Tehplast Group osnovana je 2011. godine u Severnoj Makedoniji, a sada je sedište grupe u Turskoj i svoje aktivnosti sprovodi preko svojih predstavništva u balkanskim zemljama. Tehplast Grupa, je počela se baviti proizvodnjom prozora od PVC-a i aluminijuma, mašinama za staklo i proizvodima za prozore iz PVC / aluminijuma, a sada nastavlja sa proizvodnjom mašina za industriju prozora i stakla i nastavlja svoj rad sa različitim vrstama mašina i opreme.

Grupa ima kancelarije i skladišta u Srbiji i Severnoj Makedoniji. Pored ovih zemalja, grupa nastavlja svoje aktivnosti različitom saradnjom i partnerstvima u Hrvatskoj, Kosovu, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Rusiji, Ukrajini i zemljama Centralne Evrope. Tehplast Grupa izvozi iz Latinske Amerike u Evropu, iz Afrike na Daleki Istok.

U okviru vizije Grupe koja ima budućnost, cilj joj je otvaranje novih prodajnih kancelarija i skladišta i razvijanje novih partnerstava za saradnju u određenim zemljama sa visokim potencijalom.

Misija kompanije je da pomogne kupcima zahvaljujući svom pristupu orijentisanom na rešenja i deluje pod motom "Kvalitet i poverenje" razvijajući novu perspektivu mašina i proizvoda koja zadovoljava njihove potrebe.