Tehplast group

ПВЦ, Алуминиумски и машини за cтакло

Тех-пласт Гроуп

ЗОШТО НАС ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ?

КВАЛИТЕТ

НАЈВИСОК СТАНДАРД НА КВАЛИТЕТ

Нашиот производ е издржлив и изработен од матријали од највисок квалитет.

ДОВЕРБА

СЕРВИС И ГАРАНЦИЈА

Сите машини се сервисираат и се обезбедува гаранција на купените машини.

МЕРКИ

ПРЕЦИЗНИ МЕРКИ

Прецизните елементи се фокусираат на секоја детаља затоа даваат совршеност на сите детали.

СТАНДАРД

НАЈВИСОК СТАНДАРД ВО ИНДУСТРИЈАТА

Над 9 години искуство и знаење на меѓународни стандарди, ние сме посветени на обезбедување на најдобри решења за нашите ценети клиенти.

ПРОИЗВОДИ

НАЈДОБРИ ПРОИЗВОДИ

Автоматска Едноглава Пила со Сечење Одоздола

Автоматска Едноглава
Лепилица

Автоматка Машина за Сечење на Лајсни

Автоматска Машина за Обработка

Автоматска Фреза
Со Три Мотори